søndag den 2. januar 2011

Pariserhjul fra england


Så fik jeg købt 4 stks Wolfrace fælge hjem fra england, Det var min far der ville ha nogle til hans spitfire mrk 3, og han havde set dem på ebay, så hen og skrive til manden om han idet hele taget ville sende dem til denmark. Heldigvis ville han det. Købet indeholdt de 4 fælge her samt centercaps i alu, og hjulmøtrikker til både 3/8 og 7/16. De hjul møtrikker til 7/16 stod vi oss og manglede til de wolfracefælge jeg polerede op for et halvt års tid siden (se tidligere indlæg)
beregnet på 2000 eren. Nå hvor om alt er fik vi vundet auctionen på ebay( i sidste sekund), men med is i maven og 1 1/2 min tilbage gav jeg et bud som ikk nåede og bli overbudt. Der er rift om den slags hjul stadigvæk åbenbart.
Manden vi købte af sendte dem så med fedex, det skulle vise sig og bli en længere tur før de landede her i indkørslen.
De strandede først i stansted lufthavn UK, så kom de til køln DE og lå der nogle dage, så gud hjælpe mig om ikk de så blev transporteret til PARIS en tur oss, efter pariserturen kom de så til kolding og lå der i 3 dage førend de blev leveret her på adressen. Sååå det der med lynlevering fra FEDEX (FEDBIKS) gir jeg ikk meget for.
Nu kan min far så se frem til nogle timer med polerarbejde på dem førend de skal på triumphen.

3 kommentarer:

 1. De ser da velholdte ud! Jeg er spændt på at se om de passer bedre på bilen end mine. Jeg måtte jo gå et par "numre" ned i dækstørrelse.

  SvarSlet
 2. Hej dirch. hvad størrelse dæk har du sat på dine Ansen fælge, jeg ved det er snert med de 175/70/13 dæk, jeg kører med det selv på min egen spit og det er kun lige at det går.ja det er såmænd fine og velholdt de fælge her, de er dog lakeret, de skulle gerne poleres helt i bund, du kan se på øverste billede at jeg har givet det et forsøg på et stykke. det er nu pænest.

  SvarSlet
 3. Jeg måtte helt ned i 155/70 og jeg har også givet den meget negativ camber på forhjulene.
  De kan kan stadig skrabe på foran, dog kun når man kører hurtigt over en bakketop, med to i bilen! Jeg tror mine er kommet til dk på en GT6
  fra USA, de er forøvrigt 5,5" brede og ET målet kender jeg ikke.

  SvarSlet