søndag den 21. november 2010

Tid Til Forandring
Så fik jeg så den forreste del af karossen ind i garagen, er nu rart med lidt andet end ramme arbejde. Først skal den så lige strippes for hvad der nu sidder på af ting og sager. Karossen er faktisk overraskende fin inden under instrumentpanelet, så er det kun resten der skal laves :-) Som skrevet har jeg indkøbt 2 nye pressede bunde fra england, det er jo det meste af arbejdet jeg sparer ved og ha købt disse, og så er der en del rust i ruderammen i siderne, pyt det skal nu nok bli godt igen.
Jeg satser stadig på og bli færdig og køreklar til sommeren 2011.


3 kommentarer:

 1. Hej Tonny,
  Jeg ved ikke lige hvad det er for bunde, du har købt - men vær opmærksom på, at de bedste stadigvæk ikke dækker området ind under a-posten.

  SvarSlet
 2. Hej morten. Ja jeg har lagt mærke til de ikk går helt op under A posten, det kan man åbenbart ikk få tror jeg, Så må det sidste bare bli bygget op i hånden. stadig er det en stor hjælp med bundene da det ellers ville ha taget lidt tid hvis jeg selv skulle ha bygget dem op igen ordenligt.

  SvarSlet
 3. Hej igen,
  Helt enig - rygtet har gået, at Canley Classics i UK skulle være på vej med en ny og forbedret kopi (men det lader vist som så meget andet vente på sig).

  De går af og til på ebay som originale dele, men priserne er - pænt sagt - for stærkt opadgående!

  Flot arbejde med rammen i øvrigt!

  SvarSlet