tirsdag den 13. juli 2010

NYT PROJEKT / 2000 MRK 2
Efter og ha færdiggjort skaden på både triumph 2.5 pi eren og traileren, og fået begge dele synet og godkendt og på plader igen( Læs tidligere indslag). Er det igen tid til og optage et nyt projekt.
Det blir den triumph 2000 mrk 2 som vi egenlig købte hjem til reservedele, men da denne viste sig og være for god til bare og skære op, er det så næste projekt. idag har stået på og lave bremserne så den kan blive trillet ind og ud af operationsstuen uden og skulle hænge i bremserne. desuden som der kan ses på nederste billede er det den her bil der får lov til og få de fine nypolerede wolfrace fælge på. havde lige et på for og se hvordan de passede, og det så ud til de passer som fod i hose. hmm så går tankerne når man står med kaffen og tænker hvilken farve ville dog passe til bilen med de fælge, skal det være en standard farve eller skulle man gi den en frisk lidt nyere farve, nå pyt det har jeg lidt tid til og tænke over endnu mens den blir underlagt en del rustarbejde.


3 kommentarer:

 1. Herligt at se der stadigvæk er nogen, der har mod på at gøre noget ved de store Triumph-modeller!

  Bent Nielsen i Låsby ligger vistnok stadigvæk inde med et sæt originale yderpaneler til mk 2, såfremt du skulle få behov for det.

  Glæder mig til at følge projektet!

  SvarSlet
 2. Hej Morten. ja det er jo ikk ret mange vi ser af de store sedan modeller mere. des sjovere gør det at gøre dem i stand igen.kedelige for nogen og sjove for andre, sådan er det jo altid. kunne være jeg lige skulle ringe og høre bent ang de paneler. ellers laver vi dem selv på valsen og kantbukkeren :)

  SvarSlet
 3. Hej igen,
  Ja, kan høre den er i gode hænder! Kantbukker kan jeg klare (låner hos naboen), men en valse har jeg desværre ikke ... men tror det var et sæt originale stanpart paneler han havde og ville vist acceptere et par hundrede kr/stk. (ledte på et tidspunkt efter et komplet sæt til en mk 1 for en anden, det var der jeg faldt over dem).

  SvarSlet