søndag den 28. februar 2010

GENOPSTANDELSEN DEL 1
Nu hvor Kong Frost har sluppet taget, er det vist på tide at vi får lavet lidt i garagen igen. længe har det været pi... koldt og stå derude. Men nu hvor det værste sne er væk og graderne steget lidt igen er det igen en fornøjelse og komme lidt igang igen. Vi har fået trukket den gamle 2.5 pi ind i garagen, og første skridt på vejen( efter den fik et smæk bagi ) er at få trukken det værste af skaden retur igen. Det er nemmere og få de andre skærme og bagstykke til og passe hvis det forskellige kommer ud til hvor det omtrent sad før. Det meste af weekenden er så gået med og få det værste tilbage på plads igen og få rettet bunden op igen, nu kan da se bagagerummet igen. Foråret er lige om hjørnet så vi satser på og få den ud og køre til sommer igen. jeg vil selvfølgelig holde bloggen løbende med indlæg under opretningen.7 kommentarer:

 1. Det varmer jo at se her på årets sidste (officielle) vinterdag!

  Fik du fat i en egnet donor?

  SvarSlet
 2. Hej morten. nej vi har ikk fået fat i en donor endnu men der har været nogen henvendelser fra folk som havde noget stående og liggende men de skulle lige tjekke op hvad de havde og har ikk meldt tilbage endnu. vi har dog en bagskærm som der er fin som lige skal klargøres til montering :-) og så har vi lige købt et par mouldings (pyntelister)af den originale slags på ebay. dem der sidder på hjørnerne bag.

  SvarSlet
 3. Er det nødvendigt med en donor? Lygtepanel og bagvalens er mig bekendt til at få fat på endnu (earlparts, chris witor m.fl) - bagpanelet har jeg set af og til på ebay som original stanpart panel for få hundrede kr.
  Canley har vist bagklapper som NOS endnu? Sværest bliver vel en bagskærm/inderskærme hvis ikke du kan rette de nuværende ud

  SvarSlet
 4. Faldt over denne (som du sikkert kender)
  http://www.chriswitor.com/Chris_Witor_4_Page_Main_Price_List.pdf

  kan se de har bagskærme som sh og som nye.
  Han har også bagagerumsgulv.
  Daniel (ham med "færgen" købte bagpanel og lygtepanel samme sted.
  Men ikke nogen helt billig løsning!

  SvarSlet
 5. Det sjoveste var og få en donorbil med bagenden der var iorden. så ville der sikkert oss være en del andre dele der kunne bruges oss :-) og som det ser ud i skrivende stund ser det ud til det lykkedes og skaffe, ikke en men to stk triumph 2000 af samme mand, mere derom når det første køretøj er landet. der skulle forhåbenlig være en del reservedele som min far kunne bruge til den triumph 2500 og triumph 2000 han oss har holdende som han oss skal igang med og lave. jaja han skulle jo nødig komme til og kede sig ;-)

  SvarSlet
 6. Det lyder godt - skulle du stå med en rimelig mk 2 motor i overskud til et beløb, som er til at betale - så giv et vink - mangler en til estaten :-)

  SvarSlet
 7. Jeg skal skam nok gi lyd fra mig morten hvis jeg falder over en motor. motor fra den første reservedelsbil jeg har fået hjem skal retur igen til hans lintrup da det var en af de dele som han gerne ville ha retur.

  SvarSlet