tirsdag den 26. januar 2010

ROVER 216i 16V CABRIOLETHer er så sidste skud på stammen. En Rover 216i cabrio.


Og hvorfor så det :-)


Tja da min gamle Toyota Carina 2 fra 91 lige var ved og runde en halv million på speedometeret og et nærkommende syn sikkert ville ha kostet en sjat og ha gjort klar til, tænkte jeg nu skulle der lidt forandring til ( havde trods alt haft Toyotaen fra 94 ) så købte en lille corsa og synte og kørte i den et stykke tid, Meen den var ski lidt for lille til en mand af min kropsbygning :-) følte man skulle smøres ind i vaseline for og krænge den lille opel på.

Skæbnen ville så at jeg og min far ( Tommy Ploug 916 ) skulle en tur op til bent i låsby for og se på en Triumph Stag, den handel blev desværre ikk til noget, men han havde så en sort Rover 216 Cabrio stående uden afgift. Vi talte frem og tilbage om vind og vejr og triumpher og tog turen hjem igen uden handel af nogen former. Ugen efter talte bent og jeg sammen igen og blev enige om at jeg købte roveren her med afgiften betalt og danske plader monteret.


Som sagt så gjort og helt klart sjovere iforhold til den lille corsa, og Roveren er jo oss en smule engelsk selvom den har lånte fjer i form af hondas motor og undervogn :-)


Nu er det ski bare sommeren jeg venter på så kaleschen kan komme ned og man igen kan nyde den friske luft uden der hænger istapper under næsen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar