søndag den 23. maj 2010

Sidebeklædning Del 2

Jeg har så nået og lave 2 stk`s side beklædninger mere her på en dejlig solskins lørdag. Højre fordør og venstre bagdør.
Jeg har kombineret den sorte nappa øverst med et uldstykke forneden. Det deler beklædningen op og er en pæn og effektiv kombination. Skumgummien underneden er limet på fineren ìndtil 15 cm fra bunden. De sidste 15 cm bliver uldstykket limet direkte på fineren. det gir noget fylde på nappaen. Dertil skal lige siges at uldstykket er blevet kant syet rundt så det ikk flosser i enderne og bagefter er nappa og uldstykket syet sammen for og gi en pæn overgang.
Det sværeste var nok og få sat rudehejs håndtag på igen da de 10 mm skumgummi under spænder nappaen godt ud, og da den lille split der holder håndtaget iforvejen sidder lidt dumt gjorde det her det ikk nemmere. Men det gik. Tålmodighed er en dyd.Her min lille nevø Noah på 5 år som var på overnattende besøg. Han er igang med og vaske trædebilen af ukendt mærke. Gad vide om han måske oss en dag står med næsen i en gammel Triumph :-). Han burde ihvertfald snart kende bilerne ud og ind da der var mange HVORFOR spørgsmål. hehe. Den der ikk spørg får jo heller ikk noget at vide vel :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar