tirsdag den 20. april 2010

Wolfrace Fælge
Efter og ha set Dirch glads blog med hans indlæg om sine flotte oppolerede Ansen fælge, fik jeg lyst til og prøve med de Wolfrace fælge som jeg havde stående. 5 stks står for tur. her er det første som jeg har prøvet med. er dog langt fra færdig. Dækkene skal af og kanterne rettes op. og endnu engang vandslibning og kludepolering forestår. men imponerende hvor pænt det egenlig kan blive selvom det så slemme ud.

4 kommentarer:

 1. Hej Tonny. Jeg er selv i gang med samme øvelse på mine. Det er et STORT arbejde. Er du sikker på at dine fælge er wolfrace? De plejer at bule indad, hvor det ligner at dine buer udaf. Dirchs fine fælge ligner meget wolfrace, men er formet som en dyb tallerken så at sige.

  SvarSlet
 2. Halløj der. ja jeg er sikker på det er wolfrace. det står oss på siden af fælget foran. hvis du zoomer ind på det billede jeg har sat på, kan du oss se der står det. desuden findes wolfrace stadig, søgte det på nettet og fandt en masse deraf.

  SvarSlet
 3. Hvad var det for fælge du havde gang i nikolai.var det oss wolfrace.du må ha et indlæg på din blog så vi kan se dem. jeg har eksperimenteret mig frem til en go måde og få dem blanke på :-)men stadig ikk noget man bare lige gør på et par timer. men pyt bare resultatet blir godt.

  SvarSlet
 4. Jeg fandt lige en side hvor de her wolfrace fælge dukkede op. de er åbenbart original monteret på lotus esprit s1. de bagerste er dog bredere. http://www.lotusespritturbo.com/Lotus_Esprit_Giugiaro_Buyers_Guide.htm

  SvarSlet